Окупанти обстріляли у Чермалику житловий будинок — СЦКК

Окупанти обстріляли у Чермалику житловий будинок — СЦКК

Укрінформ
Унаслідок обстрілу з боку збройних формувань РФ населеного пункту Чермалик постраждав житловий будинок.

Про це повідомляється на сторінці ООС у Facebook з посиланням на українську сторону СЦКК.

“9 січня 2019 року близько 22.00 найманці збройних формувань РФ з напрямку Набережного здійснили обстріл зі стрілецької зброї населеного пункту Чермалик на північному сході від Маріуполя. Після обіду наступного дня місцева мешканка Чермалика повідомила, що напередодні пізно ввечері куля влучила у житлове приміщення її будинку по вулиці Мира, буд. 76”, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 11 січня спостережна група української сторони СЦКК зафіксувала пошкодження цього будинку: три кульові отвори у металевому захисті вікна, віконному склі та внутрішній стіні в одній з житлових кімнат.

Повідомляється, що під час обстрілу окупантів 42-річна господарка та двоє її дітей, які знаходились всередині житлового будинку, не постраждали.

Читайте також: Окупанти обстріляли безпілотник спостерігачів ОБСЄ біля Попасної

“Українська сторона СЦКК засуджує дії окупаційної адміністрації та збройних формувань РФ щодо обстрілів населених пунктів, що ставить під загрозу життя та здоров'я цивільного населення... Такі дії окупаційної адміністрації свідчать про зацікавленість у подальшому загостренні конфлікту, демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню під час новорічного перемир'я та свідоме не виконання Мінських домовленостей”, - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-