Полторак звільнив двох посадовців за неефективне використання фінансів

Полторак звільнив двох посадовців за неефективне використання фінансів

Укрінформ
Міністр оборони України Степан Полторак звільнив з військової служби двох начальників територіальних квартирно-експлуатаційних управлінь (КЕУ) за неефективне використання фінансових ресурсів.

Про це він Полторак поінформував на нараді в Міністерстві оборони, повідомили у відомстві.

“Минулого року під час постановки завдань щодо використання бюджетного ресурсу на 2018 рік я чітко визначив пріоритет щодо ефективного використання бюджетних коштів оборонного відомства. 2014 рік був роком жорстких випробувань, згодом ми наростили наші спроможності у 2016-2017 роках. Разом з тим цю роботу ми виконали не в повному обсязі. Я неодноразово попереджав про заходи, які я вживатиму у разі неналежного виконання службових обов’язків відповідальними посадовими особами. І сьогодні я прийняв рішення щодо окремих службових осіб”, - сказав Полторак.

Так, за його словами, за незадовільне виконання наказів міністра оборони звільнено з військової служби за службовою невідповідністю двох начальників територіальних квартирно-експлуатаційних управлінь (КЕУ). Ще одного офіцера територіального КЕУ Полторак понизив у військовому званні, а іншого - у посаді.

Читайте також: Полторак планує у найближчий рік завершити реформу Міноборони

“В той час, коли кожна копійчина - це кров і піт на тілі України, я не можу спокійно відноситися до такого стану справ. Вкотре наголошую на відповідальності кожної посадової особи. Усі мають проявляти наполегливість та ініціативу у виконанні завдань щодо ефективного використання бюджетних коштів”, - підкреслив міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-