У Щасті можуть створити військово-цивільну адміністрацію - ЛОДА

У Щасті можуть створити військово-цивільну адміністрацію - ЛОДА

Укрінформ
В.о. голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь після поїздки на лінію розмежування анонсував кардинальні зміни в адміністрації міста Щастя.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

«Місто Щастя знаходиться за кількадесят кілометрів від окупованого Луганська. Говорячи мовою військових, це — «нуль». Вже більше року тут цілковите безвладдя. З тих чи інших причин депутати не збираються, а це значить — неможливо прийняти бюджет, отримати субвенцію, створювати нормальні умови життя для людей. Є два шляхи: або провести перевибори, або встановити тут військово-цивільну адміністрацію. В будь-якому випадку рішення буде найближчим часом», - зазначив Філь.

За його словами, є в Щасті й інша проблема - у 2014 році терористи своїми обстрілами пошкодили харчоблок школи №2. Його капремонт виконала компанія «Інвестенергобудсервіс». Зараз виник конфлікт: міськрада наголошує на проведенні робіт зі значними завищенням цін, а підрядник погрожує демонтувати обладнання.

Читайте також: На Донбасі завершили ремонт ЛЕП і Донецької фільтрувальної

Найгірше, що заручниками цієї ситуації можуть стати діти, додав Філь.

"З даною ситуацією розберуться правоохоронці, але буде зроблено все, щоб харчоблок працював, більш ніж 400 дітей були нагодовані і не стали заручниками недолугих керівників і підрядників", - наголосив посадовець.

Фото: Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-