В усіх КПВВ на Донеччині відкрили пункти обігріву

В усіх КПВВ на Донеччині відкрили пункти обігріву

Фото, відео
Укрінформ
На Донеччині в усіх контрольних пунктах в’їзду-виїзду у цілодобовому режимі працюють пункти надання допомоги та пункти обігріву.

Про це у середу повідомили в ГУ ДСНС України у Донецькій області.

«Для того, щоб процедура перетину лінії розмежування була максимально комфортною, на кожному із чотирьох контрольних пунктів в’їзду-виїзду – «Майорське», «Гнутове», «Новотроїцьке» та «Мар’їнка» - у цілодобовому режимі функціонують пункти надання допомоги та пункти обігріву», - йдеться у повідомленні.

У КПВВ на Донеччині відкрили пункти обігріву / Фото: http://donetsk.dsns.gov.ua

У пунктах чергують рятувальники, які не тільки надають необхідну допомогу громадянам, але й проводять із ними інформаційно-роз’яснювальну роботу з питань безпеки життєдіяльності. Від рятувальників люди отримують теплий чай, ковдру, а також корисні поради, як діяти у разі виникнення надзвичайної ситуації або при виявленні вибухонебезпечного предмету.

Лише за минулу добу в пункти надання допомоги звернулися 57 осіб, у тому числі двоє дітей та 21 особа літнього віку.

Читайте також: У пунктах пропуску на лінії розмежування застрягли 280 авто

З початку функціонування пунктів зареєстровано та надано допомогу 87 297 особам (з них 6008 дітей та 16 550 осіб літнього віку). Від Головного управління ДСНС України у Донецькій області для забезпечення функціонування пунктів надання допомоги населенню залучається 16 чоловік особового складу.

Відео: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-