Франція надала гуманітарну допомогу для медзакладів Донбасу

Франція надала гуманітарну допомогу для медзакладів Донбасу

Відео
Укрінформ
Військові та цивільні медичні заклади Донецької і Луганської областей отримають гуманітарний вантаж з Франції на понад 2,1 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Генштабу ЗСУ.

“3 січня 2019 року, згідно з запланованими заходами, із Франції прибув гуманітарний вантаж медичного призначення на суму понад 2,1 млн грн. Після розподілу ортези, медичні меблі та апаратура, медодяг та засоби гігієни для хворих, а також багато іншого відправиться у військові та цивільні медичні заклади Донецької та Луганської областей”, - повідомляє прес-служба Генштабу.

Як зазначається, така допомога стала можлива завдяки гуманітарній ініціативі “Допомога Схід”. Проект об'єднав військових, військово-цивільні адміністрації, гуманітарні, транспортні, благодійні організації. Одним з пріоритетних напрямків проекту є надання гуманітарної допомоги соціально незахищеним людям, хворим, інвалідам, дітям. Наразі благодійників у погонах чекають, зокрема, Краматорський будинок дитини “Антошка” та Краматорський пологовий будинок.

Читайте також: Порошенко вніс зміни до переліку посад для вищого офіцерського складу

Загалом для медичних та геріатричних закладів, будинків інвалідів Донецької та Луганської областей отримано та передано медичне обладнання, меблі, інвалідні возики та інші необхідні лікарям та хворим речі на суму понад 4 млн гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-