На території Міноборони пролунав Дзвін пам’яті за загиблими бійцями

На території Міноборони пролунав Дзвін пам’яті за загиблими бійцями

Фото
Укрінформ
На території Міністерства оборони України 1 січня відбувся ранковий церемоніал вшанування українських військовослужбовців, які загинули цього дня у різні роки та внаслідок російської збройної агресії на cході України.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони України.

На щоденному ранковому церемоніалі були присутні заступник міністра оборони України, представники Генерального штабу ЗСУ, офіцери і працівники структурних підрозділів оборонного відомства, військовослужбовці Київського гарнізону, курсанти одного зі столичних вишів.

“Присутні вшанували пам’ять захисників України, які ціною власного життя виборювали волю і незалежність нашої держави від підступного російського окупанта”, - підкреслюється в повідомленні.

Як зазначається, сьогодні 1 січня, Дзвін пам’яті пролунав один раз. Цього дня у 2015 році внаслідок російської збройної агресії загинув солдат Любомир Подфедько.

Присутні вшанували загиблих героїв та поклали квіти до Стели Пам’яті.

На території Міноборони пролунав Дзвін пам’яті за загиблими бійцями / Фото: mil.gov.ua

Читайте також: Окупанти двічі застосували заборонене озброєння, двоє військових поранені

Як повідомлялося, Зала пам’яті захисників України на території Міноборони створена на вшанування пам’яті військовослужбовців ЗСУ, які загинули за свободу, незалежність і територіальну цілісність України, світовий мир та порядок. Її спеціально розташовано таким чином, щоб військовослужбовці, працівники Міноборони та Генерального штабу, пересічні громадяни могли зайти до Зали та віддати данину шани своїм захисникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-