Біля Хрустального окупанти розмістили 22 системи

Біля Хрустального окупанти розмістили 22 системи "Град" — ОБСЄ

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська продовжують порушувати, визначені Мінськими домовленостями, лінії відведення важкого озброєння. Зокрема, зафіксовано розміщення 22 систем залпового вогню “Град” біля міста Хрустальний на Луганщині.

Про це повідомляє прес-центр ООС з посиланням на звіту СММ ОБСЄ.

“Так, 22 грудня цього року, БПЛА СММ ОБСЄ дальнього радіусу дії зафіксував неподалік від Хрустальний (колишній Красний Луч) 22 реактивні системи залпового вогню (БМ-21 «Град», 122 мм)”, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, команда СММ у своїх звітах від 17 та 22 листопада цього року вже відзначала скупчення біля цього населеного пункту заборонених Рамковим рішенням Тристоронньої контактної групи про розведення сил і засобів від 21 вересня 2016 року реактивних систем залпового вогню. Тоді було обліковано, відповідно, 16 та 21 одиницю БМ-21 «Град».

Читайте також: Окупанти обстріляли околиці Донецька, видаючи це за дії ЗСУ

Українська сторона СЦКК зазначає, що такі зухвалі дії російсько-окупаційних військ вкотре демонструють стійке небажання дотримуватись Мінських домовленостей та їх зацікавленість в подальшому загостренні конфлікту на Донбасі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-