У пунктах пропуску на лінії розмежування застрягли 485 авто

У пунктах пропуску на лінії розмежування застрягли 485 авто

Укрінформ
Упродовж минулої доби через КПВВ прослідувало понад 50 тисяч осіб та 6,3 тисячі транспортних засобів.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Минулої доби загальний пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, залишався динамічним. Всього через КПВВ прослідувало понад 50 тисяч осіб та 6,3 тисячі транспортних засобів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що сьогодні вранці усі контрольні пункти відкрилися за графіком зимового періоду та функціонують у штатному режимі.

В КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 30/80; «Мар’їнка» – 40/90; «Новотроїцьке» – 35/130; «Гнутове» – 30/50.

Як повідомляє прес-служба, вчора прикордонники Донецького та Краматорського загонів спільно з працівниками ДФС зі складу Об'єднаних сил у КПВВ «Гнутове», «Новотроїцьке» та «Мар’їнка» завадили у чотирьох випадках незаконному переміщення через лінію розмежування товарів. Зокрема громадяни України намагалися перемістити комплектуючі до комп’ютерної техніки, парфуми, сигарети та вітамінно-мінеральні добавки на загальну суму понад 220 тисяч гривень.

Читайте також: У пунктах пропуску на лінії розмежування застрягли 415 авто

Також співробітниками ДФС вилучено автомобіль вартістю понад 346 тисяч гривень, в якому під обшивкою салону було приховано 910 пачок сигарет. Товари передано представникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-