Окупанти гатять із забороненої артилерії - сім обстрілів за день

Окупанти гатять із забороненої артилерії - сім обстрілів за день

Укрінформ
Російські окупаційні війська від початку поточної доби здійснили 7 обстрілів по позиціях українських військових на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

“Протягом поточної доби, станом на 18-ту годину російські окупаційні війська 7 разів порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано 2 випадки застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами”, - йдеться в повідомленні.

Зокрема, окупанти здійснили обстріли з артилерії калібру 152 мм та з мінометів калібру 120 мм по позиціях Об'єднаних сил в районі населеного пункту Новотошківське на Луганському напрямку.

Читайте також: Окупанти на Донбасі знову обстріляли безпілотник ОБСЄ

Також опорні пункти українських військ були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі населених пунктів Славне, Авдіївка на Донецькому напрямку, а також в районі населених пунктів Лебединське, Чермалик, Павлопіль на Маріупольському напрямку.

“Підрозділи, що обороняються, подавляли ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів. Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил протягом поточної доби немає”, - наголосили в штабі і додали, що ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-