Окупанти обстріляли Новотошківське зі 152-мм артилерії та мінометів

Окупанти обстріляли Новотошківське зі 152-мм артилерії та мінометів

Укрінформ
З початку доби російсько-окупаційні війська чотири рази відкривали вогонь по позиціях українських військових із забороненого Мінськими угодами озброєння, втрат серед наших захисників немає.

Про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони Дмитро Гуцуляк.

“З початку цієї доби станом на 12.00 з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано чотири провокаційні обстріли. Одразу з опівночі окупанти вели вогонь з великокаліберних кулеметів у районі н.п. Чермалик та після 03.00 застосували гранатомети поблизу села Славне. Сьогоднішній ранок відзначився черговим фактом застосування російсько-окупаційними військами важкого озброєння, яке б мало бути давно відведене на визначені відстані згідно з Мінськими угодами”, - зазначив Гуцуляк.

Читайте також: Доба в ООС: сім ворожих обстрілів, втрат немає

Також він повідомив, що від 7 год. 12 хв. протягом півгодини ворог здійснив 8 пострілів з артилерії калібру 152 мм та випустив 4 міни калібру 120 мм по українських захисниках Новотошківського. Російсько-окупаційні війська вели вогонь з напрямку окупованого міста Кадіївка. Окрім цього, з 11.00 окупанти відкривали вогонь з гранатометів поблизу Лебединського.

Втрат від початку доби внаслідок бойових дій серед українських військових немає, повідомили в Міноборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-