Прикордонники проводять збори резервістів

Прикордонники проводять збори резервістів

Відео
Укрінформ
З метою реалізації заходів воєнного стану на початку грудня по всій Україні розпочались збори резервістів силових структур. Державна прикордонна служба України також спланувала та успішно проводить відповідні заходи.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

«На базі Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота продовжуються збори резервістів. Під час курсу підготовки вони продовжують отримувати необхідні знання та навички із загальновійськових та прикордонних дисциплін. Учасники зборів опановують курс вогневої підготовки з практичним виконанням вправ стрільб, відпрацьовують прийоми з особистої безпеки, вчаться правильно застосовувати силу, вивчають тактичну медицину, тактико-спеціальну підготовку та інші дисципліни», – йдеться у повідомленні.

Під час практичних занять з особистої безпеки й застосуванні сили резервістам продемонстрували техніку нанесення ударів, займання правильної стійки та вміле використання елементів захисту від ударів. Інструктори з тактичної медицини провели низку теоретичних та практичних занять. Отримані знання і навички військовозобов’язані відпрацьовували безпосередньо на практиці.

Читайте також: В Україні стартували навчання морських піхотинців та резервістів

Крім того, на військовому стрільбищі Головного центру резервісти відточували своє вміння володіти зброєю, виконавши вправи стрільб із автомата АК-74, кулемету ПК та пістолету ТТ. Під час курсу тактики прикордонної служби вони навчалися орієнтуватися на місцевості та знаходити задані орієнтири. Також вони вивчають алгоритм дій прикордонного наряду під час виявлення невідомих слідів на прикордонній ділянці.

Надалі ці знання, у разі необхідності, можуть бути застосовані резервістами під час виконання службово-бойових завдань з охорони державного кордону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-