Доба в ООС: 12 обстрілів, один військовий загинув, ще один - поранений

Доба в ООС: 12 обстрілів, один військовий загинув, ще один - поранений

Укрінформ
15 грудня російські окупаційні війська 12 разів порушили режим припинення вогню, внаслідок бойових дій один наш захисник загинув від кулі ворожого снайпера, ще один військовий отримав поранення.

Про це повідомляє штаб ООС.

"Противник продовжує застосувати озброєння, заборонене Мінськими угодами. Зокрема, ворог відкривав вогонь з мінометів калібру 120 та 82 мм по позиціях Об'єднаних сил неподалік населеного пункту Кримське, що на Луганському напрямку та в районі селищ Гнутове, Водяне на Маріупольському напрямку", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: ООС: окупанти гатили з БМП та зенітної установки, один військовий поранений

Також російські окупанти вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил неподалік населеного пункту Станиця Луганська - на Луганському напрямку та позицій українських військових в районі населеного пункту Новомихайлівка, що на Донецькому напрямку та неподалік населених пунктів Чермалик, Гнутове, Лебединське на Маріупольському напрямку.

Читайте також: Окупанти 9 разів порушили "тишу", загинув український військовий

"Внаслідок бойових дій один наш захисник загинув від кулі ворожого снайпера, та один військовий отримав поранення... Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав", - констатували у штабі.

За даними розвідки, 15 грудня трьох окупантів було знищено та ще 8 - поранено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-