На Київщині госпіталізували з отруєнням 20 військових

На Київщині госпіталізували з отруєнням 20 військових

Укрінформ
У Василькові Київської області з підозрою на харчове отруєння госпіталізували 20 військовослужбовців.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

“04.12.2018 о 16:30 до медичного пункту однієї з військових частин, яка дислокується у м. Васильків Київської області, звернулися 12 військовослужбовців строкової служби зі скаргами на біль у шлунку, пронос, субфебрильну температуру. Військовослужбовцям надано першу медичну допомогу та встановлено попередній діагноз – гастроентолоколіт”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вже 5 грудня службовими особами 10-го Регіонального санітарно-епідеміологічного управління було здійснено заходи щодо встановлення причин, які передували цьому факту, зокрема - відібрано бактеріальні змиви, проби води та їжі у військовій частині, надано припис з приводу реєстрації випадків гострих кишкових інфекцій.

Читайте також: У Миколаєві військових намагалися нагодувати зіпсованими продуктами

“06.12.2018 представниками Управління здійснено виїзд до вказаної військової частини щодо проведення додаткових досліджень. Наразі під наглядом лікарів Національного військово-медичного клінічного центру «Головний військовий клінічний госпіталь» перебувають 20 осіб”, - поінформували у прокуратурі.

Військова прокуратура Київського гарнізону Центрального регіону України забезпечує контроль щодо проведення службового розслідування за фактом захворювання військовослужбовців.

Зазначається, що за результатами розслідування буде здійснено відповідне реагування, а за наявності підстав винні посадові особи будуть притягнуті до відповідальності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-