Армія РФ посилює розвідку вздовж російсько-українського кордону

Армія РФ посилює розвідку вздовж російсько-українського кордону

Укрінформ
Командування ЗС РФ нарощує ведення розвідки вздовж усього російсько-українського кордону шляхом розгортання додаткових сил і засобів.

Про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони Дмитро Гуцуляк.

«Командування ЗС РФ нарощує ведення розвідки вздовж всього російсько-українського кордону шляхом розгортання додаткових сил і засобів. Крім того, продовжується посилення розвідувальних підрозділів 1 та 2 АК окупантів кадровими військовослужбовцями Головного розвідувального управління Генерального штабу ЗС РФ», - зазначив речник.

Читайте також: РФ розгорнула на Азові десятки ракетних комплексів “Бастіон” і “Бал” — розвідка

За його інформацією, російське окупаційне командування запровадило особливий режим підтримання постійної бойової готовності з'єднань і частин 1 та 2 АК ЗС РФ. У зв'язку з цим, підрозділи російських окупаційних військ перебувають у стані так званого “особливого режиму несення служби” та інтенсивно проводять заходи, характерні для приготувань до активізації бойових дій. Зокрема, передові позиції посилюються додатковими бронегрупами й артилерійськими розрахунками із забезпеченням їх подвійним боєкомплектом.

При цьому, за словами Гуцуляка, російським військовослужбовцям на період дії воєнного стану в окремих областях України скасовані відпустки та введені інші обмеження, у тому числі заборонено звільнення з військової служби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-