Українські артилеристи тренувалися відбивати авіаудар на приморському напрямку

Українські артилеристи тренувалися відбивати авіаудар на приморському напрямку

Відео
Укрінформ
У районі операції Об'єднаних сил відбулись заняття з управління силами та засобами зенітного ракетно-артилерійського дивізіону в ході відбиття авіаційного удару противника на приморському напрямку.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС на своїй сторінці у Facebook.

«В районі проведення ООС за розпорядженням командувача Об'єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва пройшли заняття з управління силами та засобами зенітного ракетно-артилерійського дивізіону в ході відбиття авіаційного удару противника на приморському напрямку», - йдеться в повідомленні.

Інструкторсько-методичні заняття для керівників різних рівнів проведено для вдосконалення їхніх навичок в управлінні вогнем при діях авіації противника на малих та гранично малих висотах в районі узбережжя Азовського моря, інформують в штабі ООС.

За словами керівника тренувань, під час тренувань вдосконалюється злагодження бойових обслуг та взаємодія між радіотехнічними підрозділами Повітряних сил та пунктом управління протиповітряної оборони бригади з обміну інформацією про повітряну обстановку.

Читайте також: Окупанти гатять із мінометів, поранені двоє українських бійців

Зазначається, що під час навчань штурмова та армійська авіація імітували удар повітряного противника по підрозділах, що здійснюють прикриття морського узбережжя. Окрім того, відбулося виконання бойових пусків та стрільб по аеродинамічних цілях, які маневрують висотою, інформують в штабі ООС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-