Росія стягнула до східного кордону України понад 80 тисяч військових - МВС

Росія стягнула до східного кордону України понад 80 тисяч військових - МВС

Укрінформ
На східних рубежах України РФ сконцентрувала понад 80 тисяч військовослужбовців ЗС Росії.

Про це у Facebook написав радник глави МВС Зорян Шкіряк.

“РФ продовжує здійснювати тотальну концентрацію елітних підрозділів регулярної російської армії по всій лінії кордону з Україною. Тільки на східних рубежах їхня кількість налічує понад 80 тисяч військовослужбовців ЗС РФ. І це ще не кінцева цифра. Батальйонно-тактичні групи, танкові з‘єднання, ударна авіація, підрозділи ракетної артилерії, десантно-штурмові батальйони, спецпідрозділи ГРУ та МВС РФ. Розгортаються польові шпиталі. Це зовсім не страшилки, а суха констатація факту”, - написав Шкіряк.

Він додав, що наразі можливість наземного вторгнення РФ і чергового акту прямої агресії на суверенну Україну залишається достатньо високою.

Читайте також: Президент не виключає повномасштабного вторгнення РФ в Україну

“Не до жартів. І ми маємо бути готові до найгіршого розвитку подій... Сьогодні нам, як і тоді, в 2014-2016-му, необхідне єднання всього народу навколо підтримки української армії, правоохоронців, наших спецслужб. ЗСУ, Національна гвардія, Національна поліція, СБУ, ДСНС цілковито готові до виконання поставлених задач і в будь-який час дадуть гідну відсіч агресору. Ми сильні і ми переможемо”, - уточнив Шкіряк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-