Військових РФ на окупованому Донбасі привели до “вищої бойової готовності” - розвідка

Військових РФ на окупованому Донбасі привели до “вищої бойової готовності” - розвідка

Укрінформ
Командування російських окупаційних військ посилює психологічний тиск на населення тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей шляхом демонстрації воєнної сили.

Про це повідомив на брифінгу начальник прес-служби Міноборони Олексій Чернобай із посиланням на дані Головного управління розвідки Міністерства оборони України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Для запобігання втрати контролю за розвитком суспільно-політичної обстановки у зв'язку із введенням воєнного стану у визначених областях України, окремі з'єднання і частини 1 та 2 АК ЗС РФ приведені до «вищого ступеня бойової готовності». Крім того, протягом попереднього тижня, під приводом навчань з реагування на аварії техногенного характеру, окупанти проводили демонстраційні акції можливостей сил і засобів т.зв. «міністерства надзвичайних ситуацій» і «міністерства оборони ДНР» щодо їх дій у разі загострення обстановки», - сказав він.

Читайте також: Кількість російських танків біля кордону з Україною зросла втричі - Порошенко

В обох випадках, з метою чергового нав'язування суспільству антиукраїнських настроїв та виправдання російської агресії проти України, окупантами було використано типовий російський сценарій поширення неправдивої та викривленої інформації про загрозу здійснення Об'єднаними силами диверсій у місцях зберігання хімічних та отруйних речовин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-