На Донеччині завершують облаштування КПВВ

На Донеччині завершують облаштування КПВВ "Новотроїцьке"

Фото
Укрінформ
У Донецькій області завершується облаштування на КПВВ «Новотроїцьке», але пропускний пункт працює в штатному режимі.

Про це в середу на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Олександр Куць.

«На завершальній стадії - роботи на КПВВ «Новотроїцьке»... Попри проведення робіт, КПВВ працює у штатному режимі й здійснює усі пропускні операції», - написав очільник області.

За його словами, на КПВВ «Новотроїцьке»  вже встановили навіси для автомобілів, стаціонарні санвузли, змонтували два модульні зали очікування, облаштували реверсну пішохідну доріжку.

Куць підкреслив, що порядок на пропускних пунктах наводиться зараз з єдиною метою - для забезпечення комфортних умов для людей, усі конструкції, які встановлюються на КПВВ, легко розбираються і за потреби переносяться.

Читайте також: Пункти пропуску на Донбасі переходять на новий графік

«Прийде час, і ми зможемо використовувати їх на відновленому українсько-російському державному кордоні», - зазначив керівник регіону.

Він нагадав, що на території Донецької області працює 4 КПВВ ("Мар'їнка", "Новотроїцьке", "Майорське" та "Гнутове" ). У цьому році повністю облаштували "Мар'їнку", на решті пропускних пунктів роботи тривають, додав Куць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-