У пунктах пропуску на лінії розмежування застрягли 245 авто

У пунктах пропуску на лінії розмежування застрягли 245 авто

Укрінформ
У середу зранку в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення операції Об'єднаних сил у чергах очікують 245 автомобілів.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"Зранку в КПВВ на в'їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів: "Майорське" - 0/60; "Мар'їнка" - 0/65; "Новотроїцьке" - 25/50; "Гнутове" - 25/20", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що сьогодні всі КПВВ відкрились згідно з осіннім графіком роботи та працюють у штатному режимі із посиленими заходами безпеки. Минулої доби зафіксована тенденція до збільшення пасажиро-транспортного потоку. Через контрольні пункти в'їзду-виїзду прослідувало 46,5 тисячі осіб та 5,5 тисячі транспортних засобів.

Читайте також: Окупанти обстріляли з мінометів захисників Водяного

У відомстві нагадують, що з 1 грудня 2018 року, відповідно до розпорядження командувача Об'єднаних сил, усі контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії зіткнення переходять на зимовий графік роботи. Пропуск осіб і транспортних засобів буде здійснюватися щоденно з 08.00 до 17.00. Прикордонники просять врахувати цю інформацію при плануванні своїх поїздок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-