Окупанти обстріляли сили ООС під Гнутовим і Красногорівкою

Окупанти обстріляли сили ООС під Гнутовим і Красногорівкою

Укрінформ
У районі проведення операції Об'єднаних сил у Донецькій та Луганській областях від початку цієї доби, 18 листопада, зафіксовано два обстріли. 

Про це під час брифінгу у неділю поінформував речник Міноборони Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Від початку поточної доби і станом на 12.00 18 листопада в районі проведення операції зафіксовано два факти відкриття противником вогню в бік наших позицій", - сказав він.

Мотузяник уточнив, що першим випадком став обстріл в районі Гнутового, де близько першої години ночі російсько-терористичні війська застосували ручні гранатомети та кулемети великого калібру.

За словами речника Міноборони, вдруге російсько-окупаційні війська порушили режим тиші в районі Красногорівки. Там сьогодні вранці, о 09.15, бойовики відкрили вогонь проти наших військових з автоматичних гранатометів та піхотного озброєння.

Читайте також: Доба в ООС: 16 обстрілів окупантів, один воїн ЗСУ загинув

"В обох випадках наші захисники відповідали противнику вогнем на ураження зі стрілецької зброї.Станом на зараз ситуація перебуває під повним контролем підрозділів Об’єднаних сил", - сказав Мотузяник.

Він додав, що бойових втрат у лавах Збройних сил України 18 листопада немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-