На блопостах у зоні ООС затримали п'ятьох поплічників окупантів

На блопостах у зоні ООС затримали п'ятьох поплічників окупантів

Укрінформ
Правоохоронці Об'єднаних сил за минулу добу затримали на блокпостах для перевірки п'ятьох осіб, причетних до незаконних збройних формувань.

Про це під час брифінгу заявив представник прес-центру операції Об'єднаних сил Олексій Жуганов, інформує у Фейсбуці прес-центр штабу ООС.

 «Протягом минулої доби правоохоронцями Об'єднаних сил, які несуть службу на стаціонарних та мобільних блокпостах, для перевірки затримано 5 осіб, причетних до незаконних збройних формувань, виявлено вісім фактів незаконного обігу наркотичних засобів та два факти незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами. Також зафіксовано 26 адміністративних правопорушень», - зазначив Жуганов.

За минулу добу на підконтрольну Україні територію прослідувало майже 18 тисяч осіб та близько двох тисяч транспортних засобів. Відмовлено в пропуску через лінію розмежування з різних причин 29 особам. Крім того, виявлено товарів з ознаками контрабанди на загальну суму 31 тис. 123 грн,  два факти використання підроблених документів та один факт використання документів, виданих окупаційною владою. 

Читайте також: Бойовики обстріляли з мінометів сили ООС під Кримським і Старим Айдаром

За словами Жуганова, українська сторона Спільного центру з контролю та координації спільно з Спеціальною моніторинговою місією ОБСЕ продовжує контролювати відновлення будинків жителів Мар'їнки та виконання ремонтних робіт ліній електропередач Петрівського водозабору, ремонтно-відновлювальних робіт на водогоні у Зайцевому та обстеження питного водогону на ділянці Горлівка-Торецьк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-