Обстріли в Мар'їнці й Красногорівці: рятувальники відновили 128 будинків

Обстріли в Мар'їнці й Красногорівці: рятувальники відновили 128 будинків

Укрінформ
У Мар’їнці та Красногорівці Донецької області рятувальники відновлюють пошкоджене внаслідок артилерійських обстрілів житло, вже завершили ремонт 128 будинків.

Про це у середу повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Донецькій області.

«У Мар’їнці та Красногорівці рятувальники відновлюють житлові будинки, що постраждали в результаті артилерійських обстрілів. У містах Мар‘їнка та Красногорівка тривають відновлювальні роботи постраждалих внаслідок бойових дій будинків... З початку проведення відновлювальних робіт бійці ДСНС вже завершили ремонт за 128 адресами», — йдеться у повідомленні.

Читайте також: Міни щодня наражають на небезпеку 220 тисяч дітей на Донбасі - Супрун

Зазначено, що 6 листопада бійці ДСНС проводили відновлювальні роботи у приватних житлових будинках міста Красногорівка — встановили 32 листів шиферу, а також демонтували 45 листів шиферу. А у місті Мар’їнка рятувальники у приватних будинках встановили 27 листів шиферу, 20 м погонних дошки, 20 кв. м руберойду, 8 м погонних коників, а також демонтували 14 листів шиферу, 20 кв. м руберойду та 20 м погонних дошки. Від Мобільного рятувального центру ДСНС були залучені 15 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки, а також від Головного управління — 10 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-