В “Л/ДНР” автопідприємства змушують віддавати запчастини окупантам

В “Л/ДНР” автопідприємства змушують віддавати запчастини окупантам

Укрінформ
Окупантам не вистачає запчастин для ремонту техніки, тому працівників автомобільних підприємств окупованого Донбасу змушують віддавати комплектуючі та запчастини.

Про це на брифінгу заявив речник Міноборони Олександр Мотузяник.

«За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування російських окупаційних військ активізувало відновлення пошкодженої та несправної бойової техніки з'єднань і частин 1 (Донецьк), 2 (Луганськ) АК ЗС РФ за рахунок постачання з території Росії ремонтних комплектів та обладнання. Водночас обсяги отриманих запчастин...склали менше 50% від заявленої необхідності. У зв'язку з цим, російські окупаційні адміністрації направили керівникам місцевих транспортних організацій спеціальні «рознарядки» на поставку підрозділам російських окупаційних військ автомобільних запчастин і агрегатів, у т.ч. шляхом розукомплектування до 25% вантажних автомобілів», - заявив речник.

Читайте також: Золотухін порівняв ватажків бойовиків із "міністром Марсу"

Згідно з інформацією, такі дії окупантів викликали обурення працівників місцевих автопідприємств, які вимушені розкомплектовувати робочу техніку, що загрожує тривалими простоями, невиплатою зарплати та звільненням водіїв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-