Росія хоче депортувати в Україну снайпера “ДНР”

Росія хоче депортувати в Україну снайпера “ДНР”

Укрінформ
У Росії суд ухвалив рішення про депортацію до України одесита Максима Шадрова, який брав участь у війні на Донбасі на боці терористичного угруповання "ДНР".

Про це йдеться у повідомленні на сайті Лукояновського районного суду Нижньогородської області, який і прийняв відповідне рішення.

Так, суд у Росії визнав Шадріна винним у порушенні міграційного законодавства, встановивши, що він незаконно перебуває на території країни, оскільки документів, які підтверджують таке право, у нього немає.

“Шадрова М.А. ...громадянина України, визнати винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1.1 ст. 18.8 Кодексу РФ про адміністративні правопорушення, та призначити йому адміністративне покарання у вигляді штрафу в розмірі 2000 рублів з адміністративним видворенням за межі Російської Федерації», – йдеться в ухвалі суду. 

Читайте також: Ігуменя і наркодилер: у Сербії з'ясували, що за "Багіра" воює за бойовиків на Донбасі

При цьому суд відкинув заяви Шадріна про те, що він нібито побоюється за своє життя на території України через участь в бойових діях на боці так званої “ДНР”.

За даними сайту «Миротворець», Шадров з 2014 року брав участь у військових діях на території Донецької області. Він був снайпером із позивним “Макс Одеса”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-