Начальник Головного штабу армії Молдови відвідав зону ООС

Начальник Головного штабу армії Молдови відвідав зону ООС

Фото
Укрінформ
Командувач ООС Сергій Наєв та начальник Головного штабу Національної армії Республіки Молдова Ігор Кутіє відвідали Маріуполь та обговорили проблеми безпеки в Європейському регіоні.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони

"Командувач Об'єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв провів робочу зустріч з молдавською делегацією на чолі з начальником Головного штабу Національної армії Республіки Молдова бригадним генералом Ігорем Кутіє в рамках візиту делегації до району проведення операції Об'єднаних сил (м. Маріуполь). У ході зустрічі сторони обговорили питання безпекової ситуації в Європейському регіоні та безпосередньо навколо України", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Мінську Путін “затягував” припинення вогню на Донбасі — Олланд

За інформацією прес-служби, Сергій Наєв ознайомив гостей з ситуацією в зоні проведення ООС та на Азовському морі. Він відзначив, що Росія продовжує підтримувати керовану нестабільність на сході України та нарощує бойовий потенціал угруповань військ, розгорнутих вздовж кордонів України. Також командувач ООС навів факти застосування бойовиками зброї суто російського виробництва.

Фото: mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-