Окупанти тренуються придушувати протести перед

Окупанти тренуються придушувати протести перед "виборами" на Донбасі – ГУР

Укрінформ
Окупаційна влада «ДНР/ЛНР» опрацьовує механізми придушення акцій протестів, які очікуються напередодні псевдовиборів 11 листопада.

Про це повідомив речник Міноборони Максим Праута з посиланням на Головне управління розвідки міністерства.

«Російські окупаційні адміністрації опрацьовують жорсткі механізми реагування на ймовірні акції протесту, які можуть виникнути напередодні та під час проведення так званих «виборів» 11 листопада ц.р. Зокрема, розгорнуто штаби територіальної оборони, до яких включаються оперативні групи зі складу військових комендатур та підрозділів так званих «МВС» та «МДБ» для виявлення і затримання осіб, які можуть перешкоджати проведенню виборів», - заявляє Праута.

Читайте також: Під Кримським бойовики з гранатометів обстріляли бійців ООС

Крім того, за його інформацією, за рахунок бюджетних організацій та установ окупованих територій вже сформовані спеціальні агітаційні групи. Основним їх завданням, крім ведення проросійської пропаганди та агітації за «правильних» кандидатів, є збір інформації про місцевих лідерів громадської думки та активістів. Місцеве населення змушують інформувати штаби територіальної оборони про осіб, які негативно ставляться до влади «ЛНР/ДНР» чи підбурюють до протестів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-