Систему прикордонної розвідки слід постійно удосконалювати — Турчинов

Систему прикордонної розвідки слід постійно удосконалювати — Турчинов

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов привітав особовий склад Управління розвідки адміністрації Державної прикордонної служби з п'ятнадцятою річницею з дня створення.

Про це повідомляє прес-служба Апарату РНБО.

«Ситуація вимагає постійного вдосконалення системи прикордонної розвідки», - сказав Турчинов.

Він визначив основні напрями розвитку та посилення спроможностей прикордонної розвідки.

«Упевнений, що особовий склад Управління і надалі гідно виконуватиме всі завдання, які визначив український народ і керівництво держави», - сказав Турчинов під час вручення розвідникам за дорученням Президента України державних нагород.

Загалом секретар Ради нацбезпеки та оборони високо оцінив діяльність цього управління. «Упродовж усього періоду свого функціонування Управління стояло на сторожі національних інтересів України. У лютому 2014 року керівники Управління були одними з небагатьох, які не зрадили і не перейшли на бік агресора, як це зробило керівництво СБУ, СЗР, МВС та інших силових структур», - сказав Турчинов.

За його словами, із загостренням ситуації на сході України співробітники Управління у стислі терміни розгорнули дієву агентурну мережу і змогли здобути значний обсяг корисної розвідувальної інформації.

Читайте також: Турчинов заклав символічну капсулу на будівництві штаб-квартири зовнішньої розвідки

Турчинов зазначив, що протягом останніх років уся розвідувальна спільнота України добилася кардинального підвищення ефективності у проведенні спеціальних заходів та добуванні потрібної керівництву держави інформації.

«Завдяки вашій самовідданій та наполегливій роботі створено надійний кордон, що є одним з ключових елементів безпеки країни. Держава високо цінує ваш професіоналізм і вірність військовому обов'язку!» - зазначив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-