У Краматорську пройшли

У Краматорську пройшли "Ходою за свободу"

Фото
Укрінформ
У Краматорську до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми прошла акція «Хода за свободу».

Про це повідомили Департаменті інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації.

«У Краматорську відзначили Європейський день боротьби з торгівлею людьми. Сьогодні у Краматорську відбулася акція «Хода за свободу», з ініціативою проведення якої виступила Міжнародна громадська організація «Кампанія А 21», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що учасниками акції стали студентська молодь, представники Донецької ОДА, Краматорської міськради, представники Координатора проектів ОБСЄ в Україні, Міжнародної організації з міграції, а також громадських організацій.

Читайте також: У прифронтовій зоні біля Авдіївки замінили пошкоджену снарядом опору ЛЕП

Заступник директора департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Лілія Золкіна підкреслила, що торгівля людьми є глобальним злочинним бізнесом, сучасною формою рабства, що грубо порушує права людини. Ця діяльність є найшвидше зростаючою кримінальною діяльністю у світі.

Спікери наголосили, що торгівля людьми була та залишається актуальною для Донеччини і України, потребуючи сьогодні консолідації зусиль державних інституцій і всієї міжнародної спільноти.

18 жовтня 2007 року з ініціативи Європейського Парламенту був започаткований Європейський день боротьби з торгівлею людьми, як день консолідації зусиль з підвищення рівня обізнаності щодо проблеми торгівлі людьми, особливо жінками та дітьми, небайдужості громадськості до цього явища і візуалізації проблеми на глобальному рівні.

фото: Донецька ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-