Окупанти знову блокують доступ ОБСЄ до чотирьох населених пунктів на Донбасі

Окупанти знову блокують доступ ОБСЄ до чотирьох населених пунктів на Донбасі

Укрінформ
Окупанти продовжують чинити перешкоди діяльності СММ ОБСЄ щодо моніторингу дотримання режиму припинення вогню та відведення озброєнь на окупованих територіях.

Про це повідомляє у Facebook прес-центр штабу ООС.

«Окупанти заборонили спостерігачам доступ для проведення моніторингу в районах населених пунктів Южна Ломуватка, Сєдове, Заїченко та Новоазовськ», - повідомляє штаб.

Крім того, в повідомленні зазначається, що українська сторона СЦКК знову зафіксувала поза місцями зберігання й лініями відведення 137 танків, десятки гаубиць та самохідних артилерійських установок, бойові броньовані машини та зенітні ракетні комплекси російських окупаційних військ.

Читайте також: Бойовики блокують доступ ОБСЄ у чотири населені пункти

За інформацією прес-центру, протягом минулої доби українською стороною СЦКК спільно з СММ ОБСЄ в Авдіївці продовжувалась координація та супровід робіт з відновлення будинків місцевих мешканців, забезпечення функціонування Донецької фільтрувальної станції. Крім того, у селищі Артема під контролем тривають ремонтні роботи ЛЕП свердловин Петрівського водозабору та аварійно-відновлювальні роботи на шламонакопичувачі Торецького фенольного заводу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-