У районі КПВВ

У районі КПВВ "Новотроїцьке" рух тимчасово ускладнений

Фото
Укрінформ
У штабі ООС просять громадян врахувати тимчасові незручності, які виникли внаслідок облаштування КПВВ «Новотроїцьке», та відповідно спланувати час своїх подорожей.

Про це повідомляє у Facebook прес-центр штабу ООС.

«Звертаємося до громадян враховувати інформацію про тимчасові ускладнення руху в межах цього дорожнього коридору в районі проведення операції Об'єднаних сил при плануванні своїх подорожей... Наразі рух ускладнений, але безперебійний», - йдеться в повідомленні.

Громадян закликають звертати увагу на вказівки прикордонників відносно пересувань по території КПВВ у зв’язку з тимчасовими змінами напрямків руху внаслідок проведення монтажних робіт та перенесення модулів для проведення контрольних операцій.

Наразі триває підготовка фундаменту під зал очікування для більш комфортних умов перебування громадян у КПВВ. Крім того, проводяться роботи з асфальтування більшої частини території контрольного пункту та налагоджується водопостачання.

Читайте також: У пунктах пропуску на Донбасі застрягли 165 авто

Як повідомляють у штабі ООС, для пришвидшення контрольно-перевірочних операцій в умовах великого пасажиропотоку на постійній основі працює мобільний прикордонний комплекс на базі спеціально обладнаного мікроавтобуса "Фіат" для перевірки паспортних документів.

Фото: facebook.com/pressjfo.news

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-