Доба в ООС: окупанти застосували міномети, є поранені

Доба в ООС: окупанти застосували міномети, є поранені

Укрінформ
Упродовж минулої доби, 14 жовтня, окупанти 23 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

“Російські окупанти 23 рази відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому ворог 4 рази застосовував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями”, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, ворог вів прицільний вогонь з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районі населених пунктів Кримське, Золоте, Катеринівка, Луганське, Новолуганське, Авдіївка, Піски, Мар'їнка, Новотроїцьке, Богданівка, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

Читайте також: ООС: бойовики обстріляли з мінометів 6 населених пунктів, двоє поранених

Опорні пункти наших військ поблизу Луганського, Новолуганського, Гнутового та Водяного окупанти обстрілювали з мінометів 82-го калібру.

У штабі повідомом, що в ході бойових дій троє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення.

Від початку доби ворог тричі обстріляв позиції Об'єднаних сил в районі населених пунктів Авдіївка, Лебединське та Широкине з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Важке озброєння не застосовувалося. Один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-