Порошенко передав військовим медикам 20 санітарних автомобілів

Порошенко передав військовим медикам 20 санітарних автомобілів

Укрінформ
Президент передав військовим медикам 20 модернізованих санітарних автомобілів, до кінця року медична служба отримає ще сто автомобілів, адаптованих до умов експлуатації у важких польових умовах.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави держави за результатами його візиту до 61 військового мобільного госпіталю у Маріуполі.

«Сьогодні Президент передав військовим медикам 20 модернізованих санітарних автомобілів. За його словами, до кінця року медична служба отримає ще сто автомобілів, адаптованих до умов експлуатації у важких польових умовах»,- зазначається в повідомленні.

Водночас Президент висловив побажання, щоб цю систему медичного обслуговування не довелось «задіювати на повну потужність».

«Щоб у нас ніколи більше не було таких втрат, які країна пережила у 2014-2015 роках», - наголосив Президент. 

Президент відзначив складну та героїчну працю колективу 61 військового мобільного госпіталю. «Саме ви в серпні 2014 року проявили себе справжніми героями, які днями і ночами не виходили з операційних, рятували наших воїнів, що зазнали поранень. Відомий той факт, що лише за один серпневий день 2014 року під Іловайськом у польових умовах ваш героїчний колектив надав допомогу більш ніж 200 пораненим воїнам», - нагадав глава держави. 

Він висловив впевненість, що після передислокації у серпні 2017 року Маріуполь став рідним для цієї медичної установи і на модернізованій базі колишньої міської лікарні вже зараз працює кращий військовий гарнізонний госпіталь - з новітнім медичним обладнанням та висококваліфікованим персоналом.

Президент подякував керівництву міста та області, громадським та волонтерським організація за підтримку, яка була надана госпіталю після його переїзду.

Читайте також: На Донбасі загинули 46 медиків - Президент

Як повідомлялося, раніше Порошенко заявив, що за  час бойових дій на Донбасі медичну допомогу на передовій надавали майже 4 тис. медиків, 46 із них загинули.

Президент у п'ятницю перебуває з робочою поїздкою у Донецькій області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-