Нацрада видала шістьом мовникам нові дозволи на тимчасове мовлення на Донбасі

Нацрада видала шістьом мовникам нові дозволи на тимчасове мовлення на Донбасі

Укрінформ
Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення видала нові дозволи на тимчасове мовлення на територіях із особливим режимом шістьом телеканалам і радіостанціям.

Відповідне рішення регулятор ухвалив на засіданні 11 жовтня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Так, нові дозволи на мовлення у місті Гірнику Донецької області отримали телеканал UATV (державне підприємство «Мультимедійна платформа іномовлення України»), телеканал «UA:Донбас», радіостанції «Українське радіо. Голос Донбасу», «Радіо «Промінь» (ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України»), радіостанції «Перець FM» та «Стильное» (ТОВ «Телерадіокомпанія КЛАС»), «Радіо РОКС – Україна» (ПП Фірма «Лямін»), «Прямой FM» (ТОВ «Телеканал «Прямий») і «Тризуб ФМ» (ТОВ «ТРК «Тризуб ФМ»).

Термін дії усіх дозволів на тимчасове мовлення становить один рік.

Читайте також: Нацрада позапланово перевірить NewsOne

Як повідомлялося, відповідно до закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо тимчасових дозволів на мовлення в зоні проведення антитерористичної операції та прикордонних районах України", що був ухвалений 7 грудня 2017 року, дозволи на тимчасове мовлення видаються Національною радою без проведення конкурсу і безоплатно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-