Тайські військові зацікавились новими українськими БТР

Тайські військові зацікавились новими українськими БТР

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив, що зарубіжні партнери України задоволені українською зброєю та технікою.

Про це йдеться на персональному сайті секретаря РНБО.

"Зарубіжні партнери нашої держави задоволені українською зброєю та технікою. Про це сказав Секретар Ради національної безпеки і оборони України НБО Олександр Турчинов під час відвідання експозиції на виставці “Зброя та безпека” і авіакосмічному салоні "Авіасвіт ХХІ". Секретар РНБО України у рамках заходу обговорив питання співпраці в оборонних та безпекових питаннях з керівниками делегацій Польщі, Казахстану, Саудівської Аравії, Чехії, Туреччини та Таїланду", - зазначається в повідомленні.

Читайте також: Порошенко показав головні прем’єри виставки “Зброя та безпека”

Під час переговорів із заступником командувача ВМС Таїланду адміралом Сангкорном Понгсірі Турчинов обговорив питання розширення двосторонньої військово-технічної співпраці.

"Тайські військові висловили зацікавленість новими українськими БТР-4МB1, які, за їх словами, “можуть стати основними бойовими машинами морської піхоти Королівства”. За інформацією тайських високопосадовців, придбана в Україні військова техніка та зброя, зокрема, танки та БТР, “успішно пройшли всі випробування і взяті на озброєння армії”, - інформує сайт.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві до Дня захисника України відкрилася виставка «Зброя та безпека-2018», на якій презентовані зразки сучасного озброєння та військової техніки українських та іноземних виробників, зокрема з Європи, Азії та Америки.

Виставка триватиме до 12 жовтня у форматі двох основних розділів: озброєння та техніка для армії і правоохоронних органів та зброя для цивільного населення.

Виставка проводиться згідно з розпорядженням Кабінету міністрів від 2007 року «Про підготовку та проведення щорічної Міжнародної спеціалізованої виставки засобів захисту, озброєння, військової та спеціальної техніки, технологій і товарів подвійного використання «Зброя та безпека».

Одночасно і в єдиному форматі з виставкою «Зброя та безпека-2018» буде проведено ХI Міжнародний авіакосмічний салон «Авіасвіт - ХХІ» - вітчизняний виставковий захід у сфері авіапромисловості і космічних технологій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-