На Донбасі обстріляли насосну станцію - осколки пошкодили трубу

На Донбасі обстріляли насосну станцію - осколки пошкодили трубу

Укрінформ
У Донецькій області насосна станція Південно-донбаського водопроводу знову зазнала обстрілу. В результаті попадання осколків боєприпасів пошкоджено одну з трьох ниток магістральних трубопроводів.

Про це 9 жовтня повідомили в комунальному підприємстві «Компанія «Вода Донбасу».

«Насосна станція Південно-донбаського водопроводу знову зазнала обстрілу... В результаті попадання осколків боєприпасів пошкоджено одну з трьох ниток магістральних трубопроводів», - зазначається в повідомленні.

Наголошується, що для виконання ремонтних робіт потрібне узгодження «зеленого коридору».

Читайте також: На Донеччині через ремонт без води лишатимуться три міста і п’ять селищ

Нині насосна станція першого підйому знаходиться в роботі, вода подається по всіх трьох нитках магістральних трубопроводів, включаючи пошкоджену.

Як повідомляв Укрінформ, 7 жовтня 2018 року було закінчено в повному обсязі роботи на напірному трубопроводі Південно-донбаського водопроводу, пошкодженого бойовиками ще в січні 2017 року. Було відновлено постачання води на Великоанадольську і Карлівську фільтрувальні станції.

Раніше повідомлялося, що 4 жовтня 2018 року на ремонт була зупинена насосна станція першого підйому Південно-донбаського водопроводу. У населені пункти, які отримували воду від Великоанадольської фільтрувальної станції, яка не має резервного водосховища, вода не подавалася. Тобто, без води були міста Волноваха, Докучаєвськ, Вугледар, а також селища Новотроїцьке, Володимирівка, Жовтневе, Ольгинське, Благодатне, Ближнє і Ясне.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-