Біля лінії фронту на Донбасі вкрали майже кілометр залізничної колії

Біля лінії фронту на Донбасі вкрали майже кілометр залізничної колії

Фото
Укрінформ
У Донецькій області злочинці за допомогою трактора викрали близько кілометра залізничного полотна, розмір завданих «Укрзалізниці» збитків встановлюється.

Про це повідомили в поліції Донецької області.

«На Донеччині поліцейські викрили групу осіб, які викрали близько кілометра залізничного полотна. Співробітники управління карного розшуку Донецької області затримали 4 зловмисників під час демонтування залізничної колії в прифронтовому Ясинуватському районі», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що злочинці вирізали рейки на замовлення, використовуючи при цьому комунальну спецтехніку. Правоохоронці зафіксували демонтаж майже кілометра залізничного полотна, якого зараз не вистачає на цій ділянці.

Читайте також: Укрзалізниця до кінця року не планує піднімати ціни на квитки - Кравцов

За один раз підозрювані розібрали більше 300 м залізниці, у зловмисників вилучено 28 фрагментів залізничних колій, кожен довжиною 12 метрів, а також обладнання для демонтажу: газовий різак, спеціальний ключ і трактор, що належить комунальному підприємству.

Затриманими виявилися жителі Очеретиного, Костянтинівки та Запорізької області віком 33-43 років. Один з них 6 років перебуває в розшуку в Запорізькій області за ухилення від сплати аліментів.

Трактором керував працівник комунального підприємства, використовуючи робочий транспорт для скоєння злочину.

За словами спільників, залізничне полотно вирізали на замовлення. Встановлено, що їх найняв житель Костянтинівки, який у подальшому збував викрадені металовироби. Вживаються заходи щодо його затримання.

За даним фактом слідчим відділом Дружківського відділення поліції відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-