Від вибуху в Донецьку поранений екс-міністр “ДНР”

Від вибуху в Донецьку поранений екс-міністр “ДНР”

Фото
Укрінформ
В окупованому Донецьку, в будівлі, де проходив так званий з'їзд компартії «ДНР», спрацював безоболонковий вибуховий пристрій, унаслідок чого постраждали четверо людей.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили жителі Донецька, посилаючись на інформацію, отриману з новин місцевого телеканалу.

«Передають, що за даними так званого «Міністерства внутрішніх справ ДНР», причиною вибуху в Донецьку стала детонація безоболонкового вибухового пристрою. Вибух стався в офісній будівлі за адресою Хлібодарна, 103, де проходив з'їзд компартії «ДНР». Даний вибуховий пристрій містив 100-150 грамів у тротиловому еквіваленті», - сказали співрозмовники агентства.

На з'їзді Компартії в Донецьку пролунав вибух / Фото: Укрінформ

За їх словами, в момент вибуху в будівлі знаходилося близько 50 осіб, але постраждали четверо людей, у тому числі дві - жінки, всі залишилися живі, і найтяжчих поранених направлено до міської лікарні Кіровського району.

Читайте також: На з'їзді Компартії в Донецьку пролунав вибух, є постраждалі

Серед постраждалих від цього вибуху - такий собі Ігор Хакімзянов, який у 2014 році був главою «Міноборони ДНР» і який вже подав документи для участі у "виборах" 11 листопада на «посаду очільника ДНР».

«Наразі будівля, де пролунав вибух у Куйбишевському районі, оточена міліцією «ДНР», проводиться розслідування», - сказали жителі окупованого Донецька з посиланням на побачене в новинах місцевого телеканалу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-