“Козацька воля-2018”: десант відпрацював висадку з літаків

“Козацька воля-2018”: десант відпрацював висадку з літаків

Фото
Укрінформ
На Запоріжжі у ході командно-штабних навчань “Козацька воля - 2018” відбулося десантування особового складу та вантажів однієї із військових частин Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Про це йдеться у повідомленні Генштабу.

"Літаки військово-транспортної авіації Іл-76 доставили та висадили тактичний повітряний десант у заданий район. З надмалих висот одночасно з кількох літаків військово-транспортної авіації Ан-26 здійснено десантуванння вантажів з важким піхотним озброєнням та боєприпасами. Після приземлення та розшвартування вантажів, десант приступив до виконання визначених завдань", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, до навчань та безпосередньо десантування залучалася значна частина резервістів, які наразі проходять навчальні збори в одній із частин Десантно-штурмових військ Збройних сил України.

Командувач Десантно-штурмових військ генерал-лейтенант Михайло Забродський відзначив високий професіоналізм екіпажів літаків військово-транспортної авіації Повітряних сил Збройних сил України. 

У Генштабі зазначають, що десантування вантажів з продовольством, боєприпасами, важким піхотним озброєнням та іншим майном неодноразово здійснювалося під час бойових дій на Сході України.

Читайте також: "Козацька воля-2018": десантники відпрацювали висадку в горах

Офіцери та техніки повітряно-десантних служб ДШВ разом з військовими льотчиками неодноразово здійснювали бойові вильоти над небом Донбасу, десантуючи на парашутних платформах усе необхідне для українських воїнів-захисників.

“Козацька воля - 2018”: десантники відпрацювали висадку на Запоріжжі / Фото: Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-