У пунктах пропуску на Донбасі в чергах - 185 авто

У пунктах пропуску на Донбасі в чергах - 185 авто

Укрінформ
У контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування у зоні ООС станом на ранок четверга перебувають 185 автомобілів.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

«Сьогодні зранку на в'їзд та виїзд знаходилась така кількість транспортних засобів: «Майорське» - 10/50; «Мар'їнка» - 0/50; «Новотроїцьке» - 0/30; «Гнутове» - 15/30», - йдеться у повідомленні.

Упродовж минулої доби через КПВВ прослідували 45,4 тисяч осіб та 5,3 тисяч транспортних засобів, додали у відомстві.

Зазначається, що 27 вересня 2018 року на виконання рішення уряду, з метою покращення умов перетину громадянами лінії зіткнення, розпочнуться роботи з реконструкції та облаштування інфраструктури контрольного пункту в'їзду-виїзду «Новотроїцьке». Варто зауважити, що функціонування КПВВ не припинятиметься, однак можливі деякі ускладнення в русі, пов'язані з тимчасовою зміною напрямків руху, проведенням монтажних робіт та перенесенням модулів для проведення контрольних операцій.

Читайте також: На адмінмежі з окупованим Кримом "з нуля" побудують два пункти пропуску

У ДПСУ також поінформували, що через КПВВ «Новотроїцьке» на тимчасово окуповану територію України прослідувало 2 вантажних авто з гуманітарною допомогою від Міжнародного комітету Червоного Хреста. Загалом оформлено вантаж загальною масою понад 22,5 тонн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-