Влада Донеччини облаштує приміщення для ТОРівців

Влада Донеччини облаштує приміщення для ТОРівців

Фото
Укрінформ
Донецька обласна влада допоможе облаштувати приміщення для військового підрозділу тактико-оперативного реагування.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Куць.

"Зустрівся з особовим складом підрозділу тактико-оперативного реагування (ТОР), який створений на базі Управління патрульної поліції у Краматорську та Слов’янську... Обговорили з керівництвом підрозділу шляхи поліпшення матеріально-технічної бази підрозділу, зокрема, облаштування приміщення – у цьому обласна влада надасть необхідну допомогу в межах своїх повноважень", - заявив очільник області.

За словами Куця, особовий склад постійно вдосконалює свій рівень підготовки, проходить вишколи у тому числі за кордоном.

Читайте також: Представники омбудсмена перевірять суди, відділки поліції та медустанови

“У ТОРівців за плечима спеціальні тактичні тренування у Міжнародній академії поліції в Будапешті, тренінги під керівництвом інструкторів Федерального бюро розслідувань, робота з експертами Департаменту юстиції м. Х’юстон (США)”, - додав він.

Донецька влада облаштує приміщення для ТОРівців

Нагадаємо, підрозділ ТОР був сформований у лютому 2018 року. За час, що минув, встиг себе зарекомендувати як на заходах із охорони громадського порядку, так і у сфері безпеки дорожнього руху.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-