Протягом години матимемо інформацію про українські кораблі в Азовському морі - РНБО

Протягом години матимемо інформацію про українські кораблі в Азовському морі - РНБО

Укрінформ
Упродовж години Україна матиме інформацію про те, що проходження двох українських суден завершено і вони ввійшли в Азовське море.

Про це журналістам після прес-конференції з нагоди Свята подяки повідомив секретар РНБО Олександр Турчинов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Зараз я спілкувався з міністром оборони (Степаном Полтораком - ред.) і він мені підтвердив, що наші кораблі почали прохід Керченською протокою. Сподіваюсь, що російська сторона не посміє вчинити будь-які провокації проти представників військово-морських сил України - і вже сьогодні ввечері ми матимемо інформацію, що кораблі ввійшли в Азовське море", - сказав Турчинов, уточнивши, що така інформація має надійти протягом години.

Читайте також: Біля Криму ФСБ "супроводжує" два кораблі військового флоту України - росЗМІ

Як повідомляв Український мілітарний портал, у четвер, 20 вересня, пошуково-рятувальне судно A500 «Донбас» та морський буксир A830 «Корець» вирушили з походом з Західної військово-морської бази ВМС України в Одесі до Бердянська, де стануть основою новоствореної військово-морської бази українського флоту на Азовському морі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-