Естонська делегація відвідала Донбас

Естонська делегація відвідала Донбас

Укрінформ
Заступник міністра закордонних справ України Сергій Кислиця обговорив з делегацією естонських депутатів пріоритетні завдання співпраці у рамках Парламентської Асамблеї Ради Європи.

Про це повідомляє прес-служба МЗС за результатами зустрічі сторін.

"Сторони високо оцінили рівень співпраці України та Естонії у рамках міжнародних організацій, у тому числі по лінії ООН, Ради Європи та ОБСЄ, а також їх міжпарламентських структур. Окремо співрозмовники обговорили пріоритетні завдання співпраці у рамках Парламентської Асамблеї Ради Європи", - йдеться у повідомленні.

Кислиця висловив вдячність Естонії за тверду політичну підтримку суверенітету і територіальної цілісності нашої держави, а головне – за вагому практичну допомогу та реалізацію низки гуманітарних проектів для громадян України.

Читайте також: Регламентний комітет ПАРЄ зібрався через спроби Росії повернутися

Голова Комітету у закордонних справах Парламенту Естонської Республіки Марк Міхкельсон у свою чергу розповів про відвідання естонською делегацією територій, прилеглих до лінії розмежування на сході України, та наголосив, що мав змогу особисто переконатися у продовженні російської агресії.

Фото: mfa.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-