Посадовець із

Посадовець із "Фантома" вимагав гроші на КПВВ "Мар’їнка"

Укрінформ
Посадовець вимагав гроші за безперешкодне переміщення товарів через КПВВ «Мар’їнка» на тимчасово окуповану територію.

Старшого оперуповноваженого з особливо важливих справ управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО Головного управління Державної фіскальної служби у Донецькій області (старшого групи спецпідрозділу податкової міліції ДФС «Фантом») впіймали на хабарі у розмірі 48 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

"Вказаний посадовець, діючи умисно, використовуючи своє службове становище, вимагав від громадянина зазначені грошові кошти за безперешкодне переміщення товарів через КПВВ «Мар’їнка» на тимчасово непідконтрольну територію Донецької області. Одразу після одержання неправомірної вигоди в розмірі 48 тис. грн його затримано", - йдеться у повідомленні.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії, тривають обшуки.

Читайте також: Керівника Волинського облавтодору впіймали на хабарі

Затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, до суду буде скеровано клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від посади.

Досудове розслідування та процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює військова прокуратура Об’єднаних сил.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-