В Авдіївку підвезли питну та технічну воду

В Авдіївку підвезли питну та технічну воду

Укрінформ
У зв'язку з зупинкою Донецької фільтрувальної станції до Авдіївки підвезено 6 тисяч літрів питної води та 4 тисячі літрів технічної.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Донецькій області.

«09 вересня Головним управлінням було здійснено підвіз питної води для мешканців м. Авдіївка у кількості 6000 л. Комунальною службою міста здійснено підвіз технічної води у кількості 4000 л», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ремонтні роботи пошкодженої лінії та виявлення поломки трансформатора заплановано на 10.09.2018 року при гарантіях безпеки та припиненню вогню.

Від Головного управління залучалось 6 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

Читайте також: В Авдіївці питну воду подаватимуть погодинно з запасів резервуару

Як повідомлялося, 6 вересня о 19:00 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про те що, через пошкодження повітряної лінії електропередач сталось знеструмлення та зупинка ДФС (попередньо відключення сталося через сильний вітер), яка розташована в Ясинуватському районі (в так званій «сірій зоні»).

У зв'язку з зупинкою Донецької фільтрувальної станції було припинено водопостачання Авдіївки (22 000 чоловік).

7 вересня року при обстеженні території, було виявлено обрив проводу високовольтної лінії 110 кВ «Макіївська - АКХЗ № 2» та несправність трансформатора (на тимчасово непідконтрольній українській владі території).

8 вересня року подача питної води населенню здійснювалась погодинно з запасів резервуару ємкістю 4000 куб. м (розташований на території міста), в якому питної води орієнтовно достатньо на 4 доби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-