Геращенко приїхала в Авдіївку разом із депутатами

Геращенко приїхала в Авдіївку разом із депутатами

Укрінформ
Уповноважений Президента України з мирного врегулювання ситуації в Донецькій та Луганській областях, перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко прибула в Авдіївку привітати її жителів із 240-річчям міста.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

"Після жорстоких обстрілів росіян і їх найманців Авдіївка для всього світу стала символом мужності й незламності. Й, звичайно, якщо друзі запрошують тебе на день народження міста - треба мчати. Разом з колегами - Іриною Фріз і Артуром Герасимовим - привітали авдіївців зі святом, передали теплі слова вітання від Президента Порошенка, від парламенту, вручили найкращим вчителям, медпрацівникам, робітникам Авдіївського коксохіму почесні грамоти ВР", - зазначила Геращенко і додала, що й самі отримали подарунки – коровай та мотанки.

Геращенко приїхала в Авдіївку разом із депутатами / Фото: Iryna Gerashchenko

Читайте також: Україна "глушить" Путін-ТБ у 180 населених пунктах на Донбасі - Геращенко

Вона також наголосила, що місцеві жителі дуже прагнуть миру. "Такий дикий контраст - вдалечині чутно канонаду, а біля місцевого будинку культури концерт, діти вчаться ходити на ходулях і купують солодку вату... Ілюзія мирного життя. Й за 10 метрів від площі - знак "Обережно, міни". Й концентрація військових і поліція, яка оберігає мир і спокій цього міста", - зазначила народний депутат.

Також Геращенко подякувала військовим, які боронять Авдіївку, та митцям, котрі відгукнулися і влаштували містянам концерт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-