Оновлений КПВВ

Оновлений КПВВ "Станиця Луганська" відновив роботу

Фото
Укрінформ
Контрольний пункт в'їзду-виїзду "Станиця Луганська" після проведення основних робіт з реконструкції у суботу відновив своє функціонування.

Про це повідомляє МВС у Facebook.

"У межах дорожнього коридору збільшено кількість автоматизованих робочих місць з перевірки документів та штат підрозділу, що забезпечує пропускні операції. Планується забезпечити комфортний перетин лінії розмежування 10-12 тисяч громадян без зменшення безпекової складової. КПВВ облаштовано системою відеоспостереження", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, у ході оновлення інфраструктури Донецької та Луганської областей проведено роботи щодо реконструкції та розбудови КПВВ «Станиця Луганська». З метою покращення умов перетину громадянами лінії розмежування, в межах цього дорожнього коридору збільшено кількість автоматизованих робочих місць з перевірки документів та штат підрозділу, що забезпечує пропускні операції в цьому дорожньому коридорі.

Читайте також: Генпрокуратура розповіла, скільки вклали у ремонт КПВВ "Мар'їнка"

Раніше КПВВ «Станиця Луганська» була спроектована на пропуск до 6 тисяч осіб щозмінно, а реальна середньодобова кількість осіб, що перетинає лінію зіткнення по цьому дорожньому коридору, складала 10-12 тисяч. Завдяки збільшенню кількості робочих місць до 40 планується забезпечити комфортний перетин лінії розмежування такої кількості громадян без зменшення безпекової складової.

З метою досягнення належного рівня безпеки, усунення будь-яких загроз військового та терористичного характеру, в тому числі недопущення корупційних проявів серед персоналу, що забезпечує контрольні процедури, КПВВ облаштовано системою відеоспостереження.

На даний час повністю замінено дорожнє покриття у контрольному пункті, облаштовано укриття, навіси-накопичувачі для осіб, які перетинають лінію розмежування, змонтовано нові модулі для проведення паспортного та фіскального контролю. Завершується підведення комунікацій та будівництво додаткових зручностей для громадян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-