В Авдіївці питну воду подаватимуть погодинно з запасів резервуару

В Авдіївці питну воду подаватимуть погодинно з запасів резервуару

Укрінформ
В Авдіївці подачу питної води населенню буде здійснено погодинно з запасів резервуару, в якому питної води орієнтовно достатньо на 4 доби. 

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Донецькій області.

"8 вересня року подачу питної води населенню буде здійснено погодинно з запасів резервуару ємкістю 4000 м3 (розташований на території міста), в якому питної води орієнтовно достатньо на 4 доби", - йдеться у повідомленні. 

В разі відсутності води в резервуарі, забезпечення населення водою буде здійснюватись шляхом підвозу автомобілями.

Ремонтні роботи пошкодженої лінії та виявлення поломки трансформатора заплановано на 8 вересня при гарантіях безпеки та припиненню вогню.

У ДСНС нагадали, що 6 вересня о 19:00 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про те що, через пошкодження повітряної лінії електропередач сталось знеструмлення та зупинка ДФС (попередньо відключення сталося через сильний вітер), яка розташована в Ясинуватському районі (в так званій «сірій зоні»).

У зв’язку з зупинкою Донецької фільтрувальної станції було припинено водопостачання м. Авдіївка (22 000 чоловік).

Читайте також: Бойовики за добу 11 разів зривали “шкільне перемир'я” - СЦКК

7 вересня року при обстеженні території, було виявлено обрив проводу високовольтної лінії 110 кВ «Макіївська – АКХЗ № 2» та несправність трансформатора (на тимчасово непідконтрольній українській владі території).

Як повідомлялось, у Донецькій області в результаті негоди знеструмлено 4 населених пункти та припинено водопостачання у Авдіївці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-