На Херсонщині стартували військові навчання 124 бригади територіальної оборони

На Херсонщині стартували військові навчання 124 бригади територіальної оборони

Укрінформ
На Херсонщині у понеділок розпочалися тактичні навчання 124-ї окремої бригади територіальної оборони, які проходитимуть у п'яти районах області і триватимуть до 12 вересня.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у прес-службі Херсонської облдержадміністрації.

"На території Херсонської області з 3 по 12 вересня проходитимуть військові тактичні навчання 124-ї окремої бригади територіальної оборони. Навчання проходитимуть на території Білозерського (села Кізомис, Микільське), Олешківського (село Раденськ), Генічеського (село Генічеська Гірка), Іванівського (село Українське), Скадовського (місто Скадовськ) районів", - повідомили в прес-службі ОДА.

Тут зазначили, що підрозділи територіальної оборони дислокуватимуться на базі пансіонатів і таборів відпочинку. Військовослужбовці протягом навчальних зборів крім планових навчань братимуть також участь у патрулюванні блокпостів, населених пунктів, охоронятимуть стратегічні об'єкти та адміністративні будівлі.

9 вересня 2018 року в Херсоні на площі Свободи відбудеться урочисте шикування особового складу 124-ї окремої бригади територіальної оборони з нагоди відзначення річниці військових навчальних зборів територіальної оборони.

Читайте також: Прикордонники вперше беруть участь у навчаннях Rapid Trident-2018

А завершаться навчання спільними тактичними заняттями у складі бригади.

Цьогорічні навчання проходитимуть під гаслом "Захисти свій дім – захисти Україну". В них візьмуть участь близько 3,5 тис. військовозобов'язаних, серед яких більшість - працівники органів державної влади і місцевого самоврядування.

Фото: Голопристанська РДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-