Командувач ОС нагородив військових, які вибили ворога з Бахмутської траси

Командувач ОС нагородив військових, які вибили ворога з Бахмутської траси

Фото
Укрінформ
На позиціях одного з підрозділів Об’єднаних сил на Луганському напрямку командувач Об'єднаних сил С генерал-лейтенант Сергій Наєв нагородив військовослужбовців, які відзначилися в боях.

Про це повідомляє прес-служба МОУ.

"Сьогодні, 2 вересня, Командувач об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв побував на передових позиціях одного з штурмових батальйонів, що у складі бригади боронить українську землю на Луганському напрямку. Нещодавно бійці цього підрозділу гідно витримали атаку противника, який сподівався захопити спостережні пости Об’єднаних сил уздовж Бахмутської траси", - йдеться у повідомленні.

У неділю Наєв вдруге протягом неповних двох тижнів — безпосередньо на позиціях батальйону, і — знову зі словами командирської вдячності та нагородами.

Командувач ОС нагородив військовослужбовців, які відзначилися в боях / Фото: Прес-центр Операції Об’єднаних сил

"Дякую вам за мужність та героїзм, які ви проявили під час того пам’ятного бою", — наголосив командувач, вручаючи військовослужбовцям підрозділу відзнаки, цінні подарунки та грамоти.

Наєв також особливо подякував бойовим медикам батальйону, які своєчасно та професійно надали пораненим бійцям невідкладну медичну допомогу та евакуювали їх до військово-лікувальних закладів. Вони також отримали нагороди.

У МОУ нагадали, що близько шостої ранку, після потужної артпідготовки та встановлення димової завіси, бойовики атакували позиції українських захисників. Бій тривав понад 4 години. Українські бійці утримали свої позиції та, задіявши резерв, відкинули противника. Втративши 12 чоловік вбитими та 20 пораненими, бойовики дезорганізовано відступили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-