Поліція та Нацгвардія посилено патрулюватимуть Донеччину

Поліція та Нацгвардія посилено патрулюватимуть Донеччину

Укрінформ
У Донецькій області понад тисячу поліцейських заступили на посилене патрулювання.

Про це повідомили в поліції Донецької області.

«На Донеччині понад тисячу поліцейських заступили на посилену охорону публічного порядку. Про безпеку жителів протягом вихідних дбатимуть додаткові наряди Нацполіції та Нацгвардії», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Прикордонники посилили наряди на лінії розмежування після вбивства Захарченка

Зазначено, що на головних площах міст Донеччини відбувся традиційний публічний інструктаж сил, задіяних у забезпеченні публічної безпеки.

Основні вимоги несення служби довів начальник управління превентивної діяльності ГУНП в Донецькій області Юрій Горустович. Він наголосив на якісній профілактиці правопорушень, а також увазі до дітей, які перебувають на вулиці самі, без супроводу дорослих.

Крім того, на території області продовжують проводитися заходи з вилучення з незаконного обігу зброї, виявлення та затримання осіб, які загрожують публічній безпеці.

Читайте також: Поліцейські Донеччини обстежують школи перед початком навчального року

На посилене чергування заступили особовий склад поліції Донеччини, співробітники Управління патрульної поліції, військовослужбовці Національної гвардії України та представники громадських формувань.

Тільки в Маріуполі правопорядок охоронятимуть понад 250 поліцейських. Сформовано 54 піших патрулі, 9 автопатрулів та 10 екіпажів патрульної поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-